Presentat el: 'Llibre de veritats i secrets' L’obra perduda de Ramon Llull



Dijous 16 de març, la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre va acollir   l’acte de presentació del 'Llibre de veritats i secrets'.

L’acte va comptar amb la presència del seu autor Ramon Gasch que va conversar amb Joan Launes, president de l’Associació Cultural la Riuada de la vida i obra de Ramon Llull. El públic assistent va poder descobrir els primers anys de vida del gran mestre, que el van portar a difondre a la gent els coneixements filosòfics, teològics i místics, escrivint novel·la moral i llibres de divulgació científica i tècnica. La conversa va finalitzar parlant de segona part de llibre centrat en l’art breu de Ramon Llull, recollit en un treball complementari que segons Ramon Gasch "té com únic objectiu intentar acostar la filosofia, el mètode i el pensament del gran mestre al públic no especialitzat”.

L’acte va estar organitzat per L’Associació Cultural la Riuada, el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i BASSA la papereria amb la col·laboració de l’Ajuntament de Móra d’Ebre i la Biblioteca Comarcal.