El convent de les germanes mínimes de Móra d’Ebre acull una jornada sobre el passos que s’han de seguir per la canonització de la Venerable sor Filomena Ferrer.




El convent de les germanes mínimes de Móra d’Ebre ha acollit, avui dissabte, una jornada sobre el passos que s’han de seguir per a la beatificació i canonització de la Venerable sor Filomena Ferrer.

La jornada va comptar amb una conferència al centre d’espiritualitat amb la presència del postulador general de l’orde dels mínims Ottavio Laino, que va tractar sobre el camí a seguir per a la beatificació de la Venerable sor Filomena Ferrer, en el que s’està treballant actualment. Per a la beatificació de Sor Filomena, manca un miracle inexplicable per a la ciència i que es pugui atribuir a les seva intercessió. A l’acte també va intervenir el periodista i president de l’Associació Cultural la Riuada, Joan Launes, que va fer una aproximació a la vida i obra de la Venerable sor Filomena Ferrer en el marc històric de Móra d’Ebre en el segle XIX.

A la tarda al centre d’espiritualitat mossèn Joan Bajo va pronunciar la conferència “La vivència de la Misericòrdia en la vida de Venerable Sor Filomena”.